APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S

Hvorfor APCOA?

Arbejde på tværs af vores forskellige teams driver vores succes

Som international virksomhed står vi for mangfoldighed og åbenhed. Forskellighed blandt vores medarbejdere er grundlaget for vores succes. Vores medarbejderes personlige motivation og samarbejdet på tværs af afdelinger og funktioner, muliggør et spændende og åbent arbejdsmiljø, der sætter fokus på medarbejderens potentiale.

Vi ønsker hele tiden at vokse og gøre fremskridt; vi udvikler os konstant og er åbne for forandring. Digitalisering finder allerede sted hos APCOA i dag og vi er godt rustede til fremtiden.

Internationale & lokale

Som international virksomhed står vi for lige muligheder for alle vores medarbejdere, uanset deres nationalitet og kultur. Samtidig er vores lokale organisering grundlaget for vores kerneforretning, og muliggør kundeorienteret, lokalt arbejde.

Innovation og tradition

Vi er en trendsætter i digitalisering og innovation indenfor parkering, og er i konstant udvikling. Mere end 45 års ekspertise i parkeringsadministration gør os til en traditionsrig og erfaren virksomhed.

Mangfoldighed & individualitet

Vi nyder godt af vores medarbejderes forskellige erfaringer og måder at tænke på. Vi værdsætter desuden den enkeltes talenter og evner. Individualitet og initiativ er en del af vores opskrift på succes.

Gode kolleger & delt ekspertise

Godt teamwork har høj prioritet: vi står for en åben ledelsesstil. Vi anerkender individuelle præstationer og værdsætter vores medarbejderes ekspertise.

Tillid & personligt ansvar

Vi stoler på vores medarbejderes arbejde, og vi sætter en ære i en åben dialog på alle niveauer.

Ledige stillinger

Har du lyst til at være en del af Europas førende parkeringsselskab? Se om der er en ledig stilling der passer til dig.

Ledige stillinger